7 anderledes men underholdende lege til jeres bryllup

Der er INTET galt med et helt traditionelt bryllup! Men af og til kan det være sjovt at ryste posen lidt og ændre i de gamle traditioner! ❥ FOTO SKATTEJAGT

Send jeres gæster på jagt efter at få tage de bedste billeder, sørg for at have en præmie klar til det hold der først er færdig.

♡SÅDAN SPILLER I

Lav en liste over øjeblikke der skal fanges. det kunne f.eks. være: et ældre par der danser. hemmelige kys. En der er rørt til tårer osv.


❥SKATTEJAGT TIL BØRN

Hvis der er børn med til jeres bryllup, kan i diskret gemme ting som ikke helt passer ind rundt omkring. Opfordre børnene til at skrive eller tegne det de ser i en lille blok.

♡SÅDAN SPILLER I

sørg for at have købt farver og en lille notesblok til formålet. Send så børnene ud på skattejagt under receptionen eller et andet passende tidspunkt. Husk at køb præmier.


❥DATE NIGHT KRUKKE

Det kan være svært at blive ved med at finde på kreative date nights, så hvorfor ikke få hjælp af gæsterne?

♡SÅDAN SPILLER I

Placer en krukke med skilt og forklaring et passende sted i rummet. Få jeres gæster til at komme på kreative idéer til fremtidige date nights!


❥TALE BINGO!

Vi har alle været til bryllup hvor talerne fortsætter.... og fortsætter... og fortsætter... og for det nygifte par, er det sikkert fantastisk med en hel dag, hvor der bliver fortalt alt det gode om dem, men for gæster kan det blive liiiiidt.... kedeligt. SHAKE IT UP

♡SÅDAN SPILLER I

Lav bingoplader med forskellige ord og placer dem ved gæsternes plads. Husk at køb en præmie for bingo-vinderen!


❥BRYLLUPS PINATA Bryllupskager kan være flotte, elegante og lækre. men for det lidt mindre traditionelle par kan det være kedeligt. Så hvorfor ikke skift kagen ud med en pinata?

♡SÅDAN SPILLER I

Find den skøreste, eller mest elegante pinata i kan finde! Og få så bind for øjnene på brudeparret og se hvem der først for slået hul. Og så er det jo bare sjovt at se folk med et bat slå efter noget de ikke kan se.


❥HE SAID, SHE SAID

Vi siger alle sammen nogle mere eller mindre dumme ting af og til, ting som får os lyst til at grave os ned. Hvorfor ikke dele alle de ting, og få lidt sjov ud af det?

♡SÅDAN SPILLER I

Lav et ark med alle de dumme ting i har sagt og få folk til at gætte hvem der har sagt hvad.


❥DANSEBORDE

Det er ikke kun brudeparret der kan udsættes for sjove idéer, hvad med at få folk op af stolene lidt?

♡SÅDAN SPILLER I

Giv hvert bord en sangtitel, når sangen spiller skal gæsterne ved bordet op og danse.

Husk at give jeres DJ en liste ;)

565 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle